ICMCC

the international council on medical & care compunetics

news page

20
December, 2014
Saturday

‘Discussie LSP richt zich op onderbuikgevoelens’

“In de huidige discussie over het Landelijk Schakelpunt (LSP) wordt vooral ingespeeld op de onderbuikgevoelens. ‘Zet de voor- en tegenstanders bij elkaar en laat hen samen een oplossing bedenken’, adviseert John Knieriem, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor eHealth en algemeen directeur van Intermax.
Knieriem benadrukt dat de beveiliging van het LSP het allerbelangrijkste blijft. ‘Er mag geen discussie zijn over de veiligheid van het systeem. De privacy moet gegarandeerd blijven. Maar wat er nu gebeurt, is dat tegenstanders inspelen op de onderbuikgevoelens in de samenleving. Het is fact-free-politics. Dat schaadt de discussie.’

Article (Dutch)
Mark van Dorresteijn, Zorgvisie, 4 December 2012

5 December 2012 | Categories: News | Country: Netherlands | EHR: EHR, EHR Netherlands | Tag(s): Infrastructure, Privacy
You can leave a response, or trackback from your own site.
If you appreciate our news pages, don't forget to subscribe or try the NEW ICMCC toolbar!

Leave a Reply

Back to News Page

subscribe

ICMCC is member of

IFMBE

WABT

© ICMCC 2004-2011

Log in